Јеловник за школску ужину

Јеловник за цео месец

I недеља

Понедељак: празан кроасан

Уторак: данско пуњено пециво

Среда: кроасан са чоколадом

Четвртак: сендвич – суви врат/крем сир

Петак: пита са сиром

II недеља

Понедељак: кроасан шунка/качкаваљ

Уторак: кукурузно пециво пуњено сиром

Среда: кроасан вишња

Четвртак: плетеница

Петак: пита са месом

III недеља

Понедељак: паштета

Уторак: пица кроасан

Среда: кифла са еурокремом

Четвртак: лепиња – печеница/качкаваљ

Петак: пита са сиром

IV недеља

Понедељак: данско пециво са шунком

Уторак: хељда са сиром

Среда: кроасан ванила/вишња

Четвртак: ролована виршла

Петак: пица

НАПИЦИ: чај, јогурт, млеко, несквик, сок

ТЕРМИНИ УЖИНЕ: У преподневној смени од 08:15 часова, у послеподневној смени од 14:15 часова.

Јеловник за целодневну наставу:

ДОРУЧАК:
  • Кајгана
  • Качамак
  • Пециво
  • Пита са сиром
  • Пита са месом
  • Пица
  • Сендвич – суви врат/крем сир
  • Кифла са еурокремом
РУЧАК:

ОБУХВАТА: супу/чорбу + главно јело + салату/сир

Супе и чорбе – разне

Салате – сезонске

Главно јело:

  • Пекарски кромпир са павлаком
  • Похована пилетина са помфритом
  • Пљескавица са прилогом
  • Пасуљ са сувим месом и сланином
  • Пасуљ пребранац
  • Риба пржена/рибљи штапићи са кромпиром
  • Грашак са месом
  • Боранија са месом
  • Гулаш са макаронама
  • Сарма кисела/са зеленим листом
  • Мусака од кромпира
  • Кромпир паприкаш
  • Макароне са сиром
  • Макароне са млевеним месом
  • Филети рибе и рестован кромпир
  • Ћуфте сос и пире
  • Шпагете болоњезе
  • Шницла и пире
  • Пилетина у сосу
УЖИНА:
  • Воће – три пута недељно
  • Колач – једном недељно
  • Кондиторски производ – једном недељно

ТЕРМИНИ ОБРОКА: Доручак у 08:15 часова; Ручак у 11:00 и 11:30 часова; Ужина у 13:30 часова