1707552517166 - Copy

ПРЕЗЕНТАЦИЈА СРЕДЊЕ ШКОЛЕ УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА ,,ЈАКОВ НЕНАДОВИЋ“

 

Представници ПУ Чачак међу којима се налазио и бивши ученик наше школе  – Стефан Василијевић, упознали су 6. фебруара 2024. године у школској библиотеци наше осмака са условима за упис, наставним садржајема и начином њихове реализације у Средњој школи унутрашњих послова ,,Јаков Ненадовић“ из  Сремске Каменице.

  Указано им је на услове прописане конкурсом које је неопходно испунити, начином  пријављивања, садржајем и начином полагања пријемног испита. Ученици су пажљиво слушали излагања, а на крају презентације постављали питања и на тај начин отклонили све нејасноће које се односе на упис у ову школу и реализацију наставе. Посебну упечатљивост презентацији дала је ученица прве године која похађа ову школу која им је на основу свог  искуства упечатљиво  представила наставне садржаје, као и остале активности које се у овој школи одвијају, наводећи прецизно термине њихове реализације, тј. дневни и недељни распоред активности.

Била је ова добра прилика да се до сада заинтеросавани ученици још детаљније информишу о условима конкурса за упис у ову школу, потребним психо-физичким способностима  и начинима њихове провере при полагању пријемног испита, а можда ће после ове презентације још неки осмак пожелети да средњошколско школовање настави у овој школи.