viber_slika_2021-06-03_19

Дана 03. јуна 2021. год.  одржана је свечана поставка Сандучета поверења у холу школе у организацији Ученичког парламента и Вршњачког тима.

Наиме, чланови ова два тела су, у сарадњи са својим координаторима, покренули акцију постављања Сандучета поверења у циљу развијања духа толеранције и поверења међу вршњацима и члановима колектива школе.

Овај пројекат је замишљен као додатна помоћ свим ученицима који имају одређен проблем у школи и потребна им је помоћ, а желе да остану анонимни. На папириће са њиховим проблемима, под шифром, одговоре ће упућивати ПП служба , у сарадњи са члановима Ученичког парламента и Вршњачког тима. Одговори које ће ученици добијати представљају додатну подршку и пример развијања бољих међуљудских односа у оквиру наше установе, а све зарад што квалитетнијег и сигурнијег боравка ученика  у нашој школи.

Свечаној поставци су, поред ученика, присуствовали и директор школе, чланови ПП службе, координатор Тима за заштиту ученика Марија Златић и координатори Ученичког парламента и Вршњачког тима –  Марија Миљуш и Тијана Петрић.

Част да пресеку врпцу припала је ученицама Адријани Кујунџић (8/3) и Петри Ђоковић (6/3), а песму посвећену овој акцији написао је и изрецитовао ученик Јован Новаковић (6/1).